Nu se pot efectua comenzi :.ÎNCHIS.:

Termeni și condiții

Va multumim ca ne vizitati !

Folosirea acestui site, vizitarea sau cumpararea de produse, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Restaurant Milexim isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila catre utilizatori. Utilizatorii vor avea permanent acces la termenii si conditiile de utilizare ale site-ului, accesand pagina « Termeni si conditii » in orice moment.

Precizari prealabile

Preturile sunt exprimate in RON, iar TVA-ul este inclus in pretul afisat. Toate produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil.

Marca/tipul produselor prezentate pe site si in oferte sunt cu titlu orientativ. Restaurant Milexim poate schimba producatorul, marca si tipul anumitor produse in cazul in care acestea nu sunt disponibile. Restaurant Milexim garanteaza 100% calitatea si gama noilor produse in cazul in care acestea nu sunt indentice ca producator/marca cu cele din oferta. Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala.

Drepturile de autor

Restaurant Milexim este marca inregistrata a SC.Milexim. SRL, avand sediul social in Municipiul Campia Turzii, Str. Laminoristilor, Nr. 208 A, judetul Cluj, nr. de inregistrare la registrul comertului J12/527/2001.

Intregul continut al Restaurantului Milexim este protejat conform legii dreptului de autor si a legilor privind dreptul la proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricăror elemente apartinand site-ului Restaurant Milexim se pedepseşte conform legilor in vigoare. Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea SC Milexim SRL si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor.

Pentru a raporta orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne scrieti la adresa info@pensionmilexim.ro

Declinarea responsabilitatii

Produsele prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar anumite caracteristici pot diferi fata de poze (culoare, aspect, ...). Echipa Milexim incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele si sa respecte acuratetea informatiilor. Totusi, Restaurant Milexim nu garanteaza ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website este lipsita de erori, completa si actuala. Restaurant Milexim nu-si poate asuma responsabilitatea ca toate produsele expuse sunt disponibile in stoc.

Informatii, Comunicari

Cei care viziteaza site-ul mileximdelivery.ro, pot face comentarii si orice alte comunicari pe formularele de contact si/sau comanda, sau pe adresa de email comenzi@mileximdelivery.ro atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator sau defaimator.

In cazul in care ne sunt trimise informaţii, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzand e-mail, posta, formulare online, se va considera ca utilizatorul confera societatii SC Milexim SRL dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui şi prezenta aceste informatii prin orice mijloace.

Orice incercare de a accesa date personale ale altui utilizator sau de a altera/modifica continutul Restaurant Milexim, de a afecta serverul pe care ruleaza site-ul va fi considerata tentativa de frauda, SC Milexim SRL rezervandu-si dreptul de a pune in miscare plangerea penala impotriva celor care au incercat faptele descrise mai sus.

Frauda constituie si plasarea unei comenzi cu adresa falsa sau date de identificare false. In acest caz vor fi anuntate organele competente pentru a solutiona cazul.

POLITICĂ APLICARE DISCOUNTURI

1. ÎN RESTAURANTE

a. Reducerile se aplică exclusiv în baza unui document (badge de angajat, card VIP) agreat între SC.MILEXIM.SRL și companii partenere prin acord sau contract

b. Discountul se aplică doar dacă este solicitat înaintea emiterii notei de plată.

2. LA DELIVERY

a. Reducerile se aplică doar dacă sunt solicitate în momentul comenzii, în baza unui cod de discount sau alte promoții, care sunt specificate înainte de fiecare campanie în parte. Codul în baza căruia se face reducerea trebuie comunicat telefonic de către client sau introdus în platformele prin care se face comanda (website, aplicație), în secțiunea dedicată codurilor de discount sau în câmpul de observații. Nicio o reducere nu se aplică retroactiv sau după emiterea bonului fiscal.

POLITICĂ DE RETUR

Orice produs comandat, livrat si acceptat de client nu se poate returna.

Litigii

SC MILEXIM SRLva face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre parti sa fie rezolvata pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.

DATE CU CARACTER PERSONAL

Va multumim pentru interesul acordat serviciilor Restaurantului Milexim. Pentru noi, având în vedere relatia speciala cu dvs., este deosebit de important sa asiguram protectia datelor cu caracter personal pe care ni le furnizati. În aceeasi masura, confidentialitatea datelor dvs. cu caracter personal este extrem de importanta pentru noi.

Ce date prelucram?

În vederea livrarii bunurilor si serviciilor solicitate, confirmarii comenzii, informarii dvs. privind stadiul comenzii, oferirii de raspunsuri la reclamatiile plasate si serviciilor oferite, precum si a exercitarii unor activitati comerciale, de promovare a bunurilor si serviciilor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piata, statistica, monitorizare a vânzarilor si comportamentului de cumparare a clientilor, activitati administrative si de media, sunteti de acord sa ne încredintati urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, cnp, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numar de telefon. Va rugam sa nu ne furnizati alte date cu caracter personal decât cele strict necesare scopului precizat în aceasta politica.
Localizarea automată a clientului se face doar cu acordul acestuia prin aplicație. Localizarea se folosește pentru optimizarea procesului de livrare. Datele locației sunt ȘTERSE DEFINITIV dupa finalizarea livrării comenzii.

Care este scopul si temeiul juridic al prelucrarii?

Datele cu caracter personal furnizate cu consimtamântul dvs. sunt si vor fi colectate si prelucrate de noi exclusiv în scopurile pe care le vom prezenta în cele ce urmeaza.

Mentionam faptul ca prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza în temeiul consimtamântului dvs. în acest sens, conform art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul General privind Protectia Datelor, numit în cele ce urmeaza Regulament/ul. Situatiile în care S.C. MILEXIM S.R.L. va colecta si prelucra datele dvs. cu caracter personal si scopurile în vederea carora aceste date vor fi prelucrate, sunt urmatoarele:

Scopul prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal în cazul înscrierii la evenimentele organizate de S.C. MILEXIM S.R.L. consta în transmiterea biletului de acces la eveniment, permiterea accesului la eveniment, pe baza datelor înregistrate, comunicarea de informatii legate de eveniment, informarea cu privire la evenimente asemanatoare cu cel la care v-ati înscris, organizate pe viitor si facturare, în cazul evenimentelor contra-cost;

Scopul de prelucrare datelor cu caracter personal în acest caz este acela de a va informa despre produsele si serviciile noastre si evenimentele organizate de noi.

Atunci când postati comentarii sau întrebari pe platforma facebook, se retine numele dvs. si orice date furnizati în acel comentariu/ mesaj în scopul notificarii ulterioare cu privire la serviciile, produsele sau evenimentele organizate de noi.

Datele colectate pot fi prelucrate în scopuri de interes legitm pentru a crea statistici care sa ne permita sa dezvoltam noi produse, sa aducem anumite ajustari, sa luam decizii de business mai bune sau sa îndeplinim asteptarile clientilor sau potentialilor clienti la standarde cât mai înalte.

Cât timp sunt stocate datele dvs.?

Datele cu caracter personal furnizate de dvs. vor fi prelucrate pe perioada derularii relatiilor contractuale cu dvs., precum si ulterior, pentru o durata rezonabila, care nu poate fi mai curta decât termenul general de prescriptie.

Care sunt drepturile Dvs.?

În calitate de persoana vizata, aveti urmatoarele drepturi:

dreptul de acces la date– aveti dreptul de a obtine din partea S.C. MILEXIM S.R.L. o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc, precum si acces la datele respective; totodata, puteti obtine o copie a datelor cu caracter personal furnizate societatii noastre si care fac obiectul prelucrarii; pentru orice alte copii solicitate de dvs., S.C. MILEXIM S.R.L. poate percepe o taxa rezonabila, bazata pe costurile administrative; în cazul în care introduceti cererea în format electronic si cu exceptia cazului în care solicitati un alt format, informatiile va vor fi furnizate într-un format electronic utilizat în mod curent;

dreptul la rectificare– aveti dreptul de a obtine rectificarea de catre S.C. MILEXIM S.R.L. a datelor cu caracter personal inexacte, precum si dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete; S.C. MILEXIM S.R.L. va comunica fiecarui destinatar caruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice rectificare a acestora, cu exceptia cazului în care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acesti destinatari, daca veti solicita acest lucru;

dreptul la stergerea datelor– aveti dreptul de a obtine din partea S.C. MILEXIM S.R.L. stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara întârzieri nejustificate, iar S.C. MILEXIM S.R.L. are obligatia de a sterge datele respective, atunci când: (i) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; (ii) va retrageti consimtamântul pe baza caruia are loc prelucrarea si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; (iii) va opuneti prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze în ceea ce priveste prelucrarea; (iv) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; (v) datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale ce revine S.C. MILEXIM S.R.L. în temeiul dreptului Uniunii sau al legislatiei române; S.C. MILEXIM S.R.L. va comunica fiecarui destinatar caruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice stergere a acestora, cu exceptia cazului în care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acesti destinatari, daca veti solicita acest lucru;

dreptul la restrictionarea prelucrarii– aveti dreptul de a obtine din partea S.C. MILEXIM S.R.L. restrictionarea prelucrarii în cazul în care va aflati într-unul din urmatoarele cazuri: (i) contestati exactitatea datelor, pentru perioada care îi permite S.C. MILEXIM S.R.L. sa verifice exactitatea datelor; (ii) prelucrarea este ilegala, iar Dvs. va opuneti stergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restrictionarea utilizarii lor; (iii) S.C. MILEXIM S.R.L. nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrarii, dar Dvs. le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanta; sau (iv) v-ati opus prelucrarii pentru intervalul de timp în care se verifica daca drepturile legitime ale S.C. MILEXIM S.R.L. prevaleaza asupra drepturilor Dvs.; S.C. MILEXIM S.R.L. va comunica fiecarui destinatar caruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice restrictionare a prelucrarii, cu exceptia cazului în care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acesti destinatari, daca veti solicita acest lucru;

dreptul la portabilitatea datelor– aveti dreptul de a primi datele Dvs. cu caracter personal, astfel cum acestea au fost furnizate catre S.C. MILEXIM S.R.L., într-un format structurat, utilizat în mod curent si care poate fi citit automat si de a transmite aceste date altui operator, în anumite conditii; în exercitarea acestui drept, aveti dreptul ca datele cu caracter personal sa fie transmise direct de la Restaurant Milexim la alt operator atunci când acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;

dreptul la opozitie– aveti dreptul de a va opune, din motive legate de situatia particulara în care va aflati, în orice moment, prelucrarii datelor Dvs. cu caracter personal, inclusiv crearii de profiluri pe baza respectivelor dispozitii;

dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri;

dreptul de a depune o plângereîn fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

dreptul de a va retrage consimtamântul în orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii datelor cu caracter personal efectuate de S.C. MILEXIM S.R.L. pe baza consimtamântului înainte de retragerea acestuia.

Cum aveti acces la datele Dvs.?

Restaurant Milexim va va furniza informatiile solicitate în format electronic atunci când este posibil, cu exceptia cazului în care solicitati un alt format.

Informatiile furnizate, precum si orice comunicare si masuri luate în exercitarea de catre Dvs. a drepturilor de mai sus sunt oferite gratuit de Restaurant Milexim. Cu toate acestea, în cazul în care cererile formulate de Dvs. sunt nefondate sau excesive, în special din cauza caracterului lor repetitiv, Restaurant Milexim poate:

(i) fie sa perceapa o taxa, tinând cont de costurile administrative pentru furnizarea informatiilor sau a comunicarii sau pentru luarea masurilor solicitate;

(ii) fie sa refuze sa dea curs cererii.

Precizam faptul ca prin acceptarea acestui acord, datele dvs. personale vor fi prelucrate de Restaurant Milexim ,conform prezentei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.

Va multumim!