.:ÎNCHIS:. Nu se pot efectua comenzi online

Alergeni

Conform Ordinului 183/2016 implementat de ANPC, va informam ca in aceasta unitate produsele de origine animala si semipreparatele de patiserie sunt achizitionate atat in stare congelata cat si refrigerate.carnea alba, carnea rosie si produsele de patiserie ce urmeaza a intra in productie vor fi decongelate prin refrigerare la +4 grade Celsius.

PREPARATELE CARE CONTIN SUBSTANTE CAUZATOARE DE ALERGII

Alergenii sunt antigeni care produc reactii alergice. Majoritatea alergenilor sunt proteine si provoaca o reactie exagerata a sistemului imunitar.
Conform Directivei 2000/13/CE a Parteneriatului European din 20 Martie 2000, alergenii din alimente se pot incadra in urmatoarele grupe:

  1. Cereale care contin gluten(grau, secara, orz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate:platou ardelenesc milexim, praznic imparatesc, rulou imperial de curcan, mic dejun englezesc, cascaval pane cu rosie natur, mamaliguta cu branza si smantana, salata milexim, salata cu piept de pui, salata crocanta de curcan, salata black angus, salata greceasca, salata nicoise, salata forestiera, salata naturista,zama de fasole cu ciolan in paine, ciorba de burta, ciorba radauteana, ciorba de pui a la grec, ciorba gulas unguresc, supa de gaina cu taitei, snitel de pui, piept de pui cu sos cherchelit, pulpe de pui crispy, rulou de pui cu sos de cascaval, aripioare picante, tocanita de pui cu mamaliga, piept de rata cu sos de fructi de padure, confit de rata, snitel de porc, coaste boieresti, ceafa a la Vlad Tepes, muschiulet de porc cu sos brun, tigaie picanta, biftec tartar, burger vita, antricot argentina, gulas inguresc, bulz ciobanesc, pastrama de berbecut, mamaliga cu branza si bacon, file de crap in malai, salau in sos meniere, file de pastrav in malai, saramura de crap cu mamaliga, pastrav la gratar, somon la cuptor, mititei, platouri romanesti(toate), paste(toate), pizza(toate), garnituri,, desert(tot), meniuri pt copii(tot), platoul credinciosului, tagliatelle cu legume, orez cu legume, tocanita de ciuperci, snitel din ciuperci.
  2. Peste si produse derivate: Salata nicoise, pizza cu fructe de mare, pastrav file in malai, crap in malai, somon la cuptor, pastrav la gratar, pizza tono e cipole, saramura de crap, salau in sos meniere.
  3. Arahide si produse derivate: Salatele speciale(toate)
  4. Seminte de susan si produse derivate:
  5. Soia si produse derivate : biftec tartar, sos barbeque si derivate din sos barbeque
  6. Lapte si produse derivate(inclusiv lactoza): unt portionat, lapte, branza topita, specialitati de cafea, mozzarella, branza boconccino, branza gorgonzola, branza parmezan, sos de cascaval , sos de usturoi, cas de casa, cascaval, branza de burduf , telemea, smantana, iaurt, ciorba de burta, ciorba de pui a la grec, ciorba radauteana, ciorba ardeleneasca de porc, ciorba de perisoare, celiciul milexim, platou ardelenesc milexim, praznic imparatesc, rulou imperial de curcan, omleta cu sunca si cascaval, omleta taraneasca, , papara romaneasca, mic dejun englezesc, mamaliguta cu branza si smantana, cascaval pane cu rosie natur, salata milexim, salata black angus, salata greceasca, salata forestier, piept de pui cu sos cherchelit, rulou de pui si sos de cascaval, aripioare picante, coaste boieresti, c00eafa a la vald tepes, piept de porc vanjos la gratar, muschi de vita argentina, biftec tartar,bulz ciobanesc, pastrama de berbec, mamaliga cu branza si bacon, peste(toate), ciolan voinicesc, platouri romanesti(toate), paste(toate),pizza(toate), cartofi copti de 2 ori, cartofi umpluti cu crema de branza, cartofi cu cascaval, cartofi piure, cartofi haiducesti, ciuperci la gratar, sosuri calde, sosuri reci, desert(tot), meniu pt copii(tot).
  7. Crustacee si produse derivate:
  8. Fructe cu coaja lemnoasa: salate de inceput(toate), platou de branzeturi fine, clatite cu nuca si miere
  9. Telina si produse derivate: salata naturista, supa din carne de gaina, zama de fasole, zama de fasole cu afumatura in paine, ciorba de burta, ciorba radauteana, ciorba de pui a la grec , orez cu legume, pizza bologneze, tocanita de ciuperci, ciorba de legume, ciorba taraneasca de vita, ciorba taraneasca de porc, ciorba gulas, legume sote, spaghetti bologneze, sos cherchelit, piept de pui cu sos cherchelit, ceafa a la vlad tepes, deliciul milexim.
  10. Mustar si produse derivate: mustar, maioneza, mititei, sos barbeque, biftec tartar, salata forestier,
  11. Oua si produse derivate: omleta, ochiuri, mic dejun englezesc, cascaval pane, salata milexim, ciorba de burta, ciorba de pui a la grec, ciorba radauteana, ciorba gulas, ciorba de perisoare, paste(toate), pizza carbonara, pizza o sole mio, maioneza, biftec tartar, bulz ciobanesc, clatite, papanasi, platou medieval, lava cake, snitel de pui, snitel de porc, platou crispy, burger vita, file de pastrav in malai, file de crap in malai, galuste cu prune, crostata, cheesecake, meniu batman, meniu alba ca zapada, miniburgeri, paste cu legume.
  12. Lupin si produse derivate:
  13. Moluste si produse derivate:
  14. Dioxid de sulf si sulfiti in concentratie de peste 10mg/kg sau 10mg/litru: Vinul